Γκίκας και Χαντ: Παίκτες με συμβόλαιο και εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις

Ο Άρης έχει για την επόμενη χρονιά συμβόλαια με δέκα παίκτες, είναι όμως βέβαιο ότι θα υπάρξουν συζητήσεις με όλους, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του το PRESSARIS, γιατί και το μπάτζετ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μειωμένο και ενδεχομένως θα αρθεί το απογορευτικό μεταγραφών από τη FIBA. Δύο περιπτώσεις που μοιάζουν να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο είναι ο Νίκος Γκίκας και ο Τζέρεμι Χαντ.

Ο Γκίκας, 24 ετών, αγωνίστηκε φέτος πρώτη χρονιά στην Α1. Έδειξε αρκετές φορές ότι έχει αγωνιστικό θράσος, ίσως η χρονιά του να ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό τον Δεκέμβριο με το κάταγμα στον καρπό του. Έχει συμβόλαιο άλλον έναν χρόνο και εφόσον ο Άρης θέλει να επενδύσει σε νέους παίκτες αυτής της κατηγορίας, θα πρέπει είτε από αυτό το καλοκαίρι, είτε μεσούσης της χρονιάς να κάνει μαζί του συζήτηση για νέο συμβόλαιο.

Ο Χαντ, 31 ετών, υπέγραψε πέρσι διετές συμβόλαιο με τον Άρη με εντολή Βαγγέλη Αγγέλου, οι κίτρινοι τον στήριξαν στην πολύ δύσκολη επέμβαση που έκανε πέρσι στο τέλος της χρονιάς, αλλά ο Χαντ δεν απέδωσε όχι τα αναμενόμενα, ούτε καν τα απολύτως απαραίτητα. Δεν μπορούσε, δεν ήταν θέμα ότι δεν ήθελε. Είναι λογικό η διοίκηση να θέλει να δώσει τέλος σε αυτή τη συνεργασία, αλλά δεν πρόκειται να είναι εύκολη περίπτωση, γιατί το συμβόλαιο – όπως η ίδια η ΚΑΕ είχε ανακοινώσει πέρσι – είναι κλειστό διετές.

 

To Top