ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκίκας: “Ομάδα με δυνατότητες ο Άρης, ξέρουμε ότι ψάχνει αντίδραση”

 Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και νυν του Προμηθέα Πατρών, Νίκος Γκίκας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τις διαφορές του αυριανού παιχνιδιού σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες ανέφερε:

Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, τότε ήταν το ξεκίνημα τις σεζόν, και οι δυο ομάδες προσπαθούσαμε να βρούμε την χημεία μας, το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε σε εκείνο το παιχνίδι δεν πρέπει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο.

Για το ότι ο Άρης θα ψάξει “αντίδραση” στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, δεν είχε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα που ήθελε, έχει όμως δυνατότητες και παλεύει όλα τα παιχνίδια, ψάχνει μια καλή νίκη και αυτό το έχουμε στο μυαλό μας.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσουμε λόγω της διαφοράς που υπάρχει στην βαθμολογία.

Για το αν ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση του φετινού Άρη:

Τον γνωρίζω πολύ καλά τον κόουτς, τον είχα στον Άρη αλλά και στον Προμηθέα, όλοι γνωρίζουν τι άνθρωπος είναι και όλοι στην Πάτρα έχουν να πουν μόνο καλά λόγια.

Ο κόσμος του Άρη έχει συνηθίσει να κερδίζει η ομάδα του και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, ο κόουτς όμως ξέρει που βρίσκεται, θεωρώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες αποστολές.

Για το αν πλέον έχει μπει το “πρέπει” στον Προμηθέα:

Ναι, έχει μπει όντως το “πρέπει” πλέον, και είμαστε εμείς οι ίδιοι που με κάποιες νίκες που δεν περίμεναν πολλοί ανεβάσαμε τις προσδοκίες.

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Λευτέρη Μποχωρίδη:

Με τον Λευτέρη είμαστε συμπαίκτες αλλά και φίλοι, χαίρομαι που θα τον ξαναδώ μετά από τα παιχνίδια της Εθνικής, θα είμαστε αντίπαλοι μόνο στον αγώνα.

Για το αν θεωρεί ότι τα παιδιά που βοηθούν την Εθνική στα προκριματικά θα πρέπει να την στηρίξουν και στην τελική φάση του παγκοσμίου:

Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική θα βρίσκεται το παγκόσμιο, θα πρέπει να περάσει η χρονιά, να δει ο καθένας τι έχει καταφέρει και στην συνέχεια να κριθεί το ποιος θα είναι εκεί και το ποιος όχι.

To Top