ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκίκας στο PRESSARIS: “Ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι για μένα, είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ”

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ ανάμεσα στον Άρη και τη Κηφισιά μίλησε, στο PRESSARIS για το ιδιαίτερο για αυτόν σημερινό παιχνίδι καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος αντιμέτωπος με την πρώτη του ομάδα στην Α1, αλλά και για τα περίεργα συναισθήματα του, ο αρχηγός της Κηφισιάς και πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Γκίκας.

Πως βλέπεις την πορεία του Άρη έως τώρα;

«Ο Άρης φέτος είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πολύ καλούς ξένους αλλά και Έλληνες παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα στο τέλος θα φτάσει πολύ ψηλά».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη σημερινή ιδιαίτερη για σένα αναμέτρηση;

«Τα συναισθήματα σίγουρα είναι περίεργα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το κόσμο και από την ομάδα, ο Άρης ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Α1 και είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Επιστρέφω μετά από έξι περίπου μήνες και νιώθω περίεργα».

Που οφείλονται οι πολύ καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια σας;

«Έχουμε ένα θέμα στην έδρα μας γιατί έχουμε περισσότερο άγχος. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ελπίζω να είμαστε και σήμερα».

Τέλος ένα σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγες ώρες:

«Είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Ο Άρης έχει ρυθμό καθώς προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Εμείς θα μπούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To Top