Γκίκας: “Το ίδιο πάθος είτε με Ολυμπιακό, είτε με… Αριστοτέλη Φλώρινας”!

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κρατήσει ο Άρης από το φιλικό με τον Αριστοτέλη αυτό δεν είναι άλλο από το πάθος και την ενέργεια που έδειξαν όλοι σχεδόν οι παίκτες και αυτό το στοιχείο είναι που ξεχώρισε και ο πλέι-μέϊκερ της ομάδας, Νίκος Γκίκας.

Ο νεαρός γκαρντ ήταν από τους κορυφαίους της χθεσινής αναμέτρησης και όπως υποστήριξε και ο ίδιος η ενέργεια που βγάζει ο Άρης στο παρκέ είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύει ο κόουτς Αγγέλου στην μεγαλύτερη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο 23χρονος παίκτης στάθηκε επίσης και στην συγκέντρωση που έδειξαν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ αρχικά τόνισε: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θεωρώ ότι αυτό που έπρεπε να κάνουμε δηλαδή να βγάλουμε ενέργεια, το κάναμε 100% και ειδικά οι μικρότεροι που πήραν χρόνο συμμετοχής και ανταπεξήλθαν στον ρόλο τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό να βγάζει η ομάδα ενέργεια επί 40 λεπτά με οποιαδήποτε πεντάδα σε οποιοδήποτε σχήμα».

Από εκεί και πέρα δήλωσε: «Σίγουρα είναι δύσκολο σε μεγάλες διαφορές στο σκορ να μείνεις συγκεντρωμένος όμως με την προπόνηση που κάνουμε δουλεύουμε πάρα πολύ στο κομμάτι της συγκέντρωσης και έχει μπει πλέον στο υποσυνείδητο του καθενός. Συνήθως όμως ανεξαρτήτως σκορ προσπαθούμε πάντα να μένουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε πάντα το ίδιο».

Για το γεγονός ότι με την διαφορά να έχει εκτοξευτεί στα ύψη τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν άφηναν καμία μπαλιά να πάει χαμένη σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να αφήνει το ατομικό συμφέρον στην άκρη και να κοιτάει πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ψηλά. Και έχει μπει κάτι από το ομαδικό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο που μπορεί να περιμένει ο κάθε φίλαθλος του Άρη. Είτε παίζει η ομάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό ή με τον Αριστοτέλη».

Και αν νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να υπογράψει στον Άρη:  «Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου. Είναι πολύ σημαντικό να σε καλωσορίζει η οικογένεια του Άρη με αυτόν τον τρόπο. Νιώθω δικαιωμένος και μόνο να καταφέρνεις να μπαίνεις σε ένα σύλλογο με αυτή την ιστορία είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη».

To Top