ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκίνζμπουργκ: “Κοιμήθηκα 15 λεπτά στο τραπέζι του μασάζ, τους βγάζω το καπέλο!”

Ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ περιέγραψε με ιδιαίτερο τρόπο πώς αντιμετώπισε ο ίδιος την περιπέτεια της Νίμπουρκ και αποκάλυψε πως κοιμήθηκε 15 λεπτά στο τραπέζι του μασάζ στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα!

Ο Ισραηλινός τεχνικός των Τσέχων τόνισε: “Ήταν σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά όπως ο Άρης. Θέλαμε να τρέξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά. Θέλαμε τη νίκη, αλλά για κάποιες στιγμές, κάποιες λεπτομέρειες ή αποφάσεις δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε.

Εγώ ήμουν κουρασμένος από αυτό το ταξίδι, δεν ξέρω για τους παίκτες μου. Φτάσαμε λίγο πριν το ματς. Εγώ τους βγάζω το καπέλο. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και την διαφορά από τον πρώτο αγώνα, αν και δεν ξέρω τι σημασία θα έχει αν βγεις τρίτος ή τέταρτος”.

Ρωτήθηκε για το αν έχει εξήγηση για την καλή εμφάνιση της ομάδας του παρότι πέρασε αυτή τη ταλαιπωρία και απάντησε: “Έχουμε καλούς χαρακτήρες, έχουμε καλούς ηγέτες και παίρνουν όλοι το καλό παράδειγμα. Δεν έχουμε σταρ στην ομάδα. Δεν ξέρω πραγματικά πώς παίξαμε τόσο καλά… Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι, εγώ κοιμήθηκα στο τραπέζι του μασάζ για 15 λεπτά πριν τον αγώνα”!

To Top