ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκίνο: «Δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα»

Ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Γκίνο, μίλησε στο “YellowRadio” για τη λύση της συνεργασίας του με τoυς κιτρινόμαυρους, τις ευκαιρίες που δεν πήρε και ευχήθηκε να βρεθεί ο Άρης γρήγορα στη Σούπερ λιγκ.

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Επίσημα από σήμερα λύθηκε η συνεργασία μου με την ομάδα. Το συζητήσαμε και κρίναμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν τελείωσαν οι υποχρεώσεις στο προηγούμενο Πρωτάθλημα, είχα κάνει μία συζήτηση με τον κ. Καλαϊτζίδη και είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε ξανά όταν παρθεί η απόφαση για τη κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης. Είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα, εφόσον αυτή έμενε στη Γ’ Εθνική. Και επειδή τα πράγματα καθυστερούν και πάνε πολύ πίσω, εγώ δεν μπορούσα να περιμένω άλλο».

Για τις ευκαιρίες που του δόθηκαν πέρσι: «Να σας πω την αλήθεια θεωρώ ότι αδικήθηκα πολύ. Ειδικά στο δεύτερο γύρο στον οποίο έπαιξα ελάχιστα παιχνίδια. Αδικήθηκα και στη θέση που έπαιξα, καθώς ενώ είμαι αμυντικό χαφ, σε πολλά παιχνίδια αγωνίστηκα ως δεξί μπακ. Παρά τη θέση που με χρησιμοποιούσαν ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής και στο δεύτερο γύρο δεν πήρα τις ευκαιρίες που πιστεύω ότι αξίζω».

Για το παράδοξο να αγωνίζεται στην Εθνική Αλβανίας και όχι στον Άρη της Γ’ Εθνικής: «Όσες φορές και να το σκεφτώ δεν βγάζω άκρη και πιστέψτε με το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Μπορούμε να θέσουμε μία δικαιολογία ότι υπήρχε περιορισμός με τους ξένους, αλλά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ ως δικαιολογία για τον εαυτό μου. Είτε τέσσερις επιτρέπονται είτε δέκα, εγώ πιστεύω ότι άξιζα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Άρη. Δεν θα δεχτώ ποτέ ότι ήμουν ο πέμπτος ξένος για να δικαιολογήσω και τον εαυτό μου. Έχω μάθει εάν αξίζω να παίζω και αν δεν αξίζω όχι».

Για το εάν φεύγει με πικρία από τον Άρη: «Φεύγω με την πικρία ότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που δικαιούμουνα. Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ο προπονητής αποφασίζει για την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί. Στο δεύτερο γύρο δεν ήμουν στις επιλογές. Δεν θέλησα να δημιουργήσω ποτέ θέμα στην ομάδα. Εγώ συνέχιζα να δουλεύω και να είμαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και πέρσι, αλλά τώρα που αποχωρεί από τον Άρη: «Όσο παραγκωνίζεσαι είναι δύσκολο να έρθουν και προτάσεις. Θα σας αποκαλύψω όμως ότι στα μέσα της χρονιάς και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο όταν υπήρχε αυτή η αναταραχή και οι διοικητικές εξελίξεις, σκέφτηκα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγω από την ομάδα γιατί έβλεπα ότι μπορεί να μην με υπολογίζουν στη συνέχεια. Έμεινα όμως γιατί μίλησε το συναίσθημα και ήθελα να βοηθήσω».

Για το εάν μίλησε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον κ. Καλαϊτζίδη. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από έναν μήνα, όταν ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις. Τότε είχαμε συζητήσει και είχαμε αφήσει το ενδεχόμενο ανοικτό για να συνεργαστούμε ξανά. Δεν είχα καμία απολύτως επικοινωνία από εκείνη τη στιγμή, ούτε και τώρα για το ενδεχόμενο των μπαράζ».

 

To Top