ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκαβέλ: “Αντιμετωπίζουμε την πιο κυρίαρχη αμυντικά ομάδα του EuroCup, μας περιμένει μια καυτή μάχη”

Ο Άντον Γκαβέλ περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι σήμερα (31/01, 20:30) κόντρα στον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε την πιο κυρίαρχη αμυντική ομάδα του EuroCup.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν τη νίκη για να “κλειδώσουν” την τέταρτη θέση και να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Ουλμ και άλλοτε παίκτης του Άρη, επεσήμανε αρχικά για την αποψινή αναμέτρηση: “Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Θέλουμε να επανορθώσουμε, μετά τις δύο πρόσφατες εντός έδρας ήττες στο EuroCup και να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας. Με δεδομένο ότι ο Άρης παίζει για τα πλέι οφ, μας περιμένει μια καυτή μάχη».

Ο 39χρονος τεχνικός συνέχισε, λέγοντας: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία λάμπει πάνω από όλα με την επιθετική της άμυνα και είναι ίσως η πιο κυρίαρχη αμυντικά ομάδα στο EuroCup. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό να μας επηρεάσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να φέρουμε το ίδιο επίπεδο ενέργειας και επιθετικότητας στο παρκέ.

Νομίζω ότι έχουμε κάτι να κάνουμε καλά στην έδρα μας κι ως εκ τούτου πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο απ’ ό,τι στο τελευταίο ματς (σ.σ. με την Τίμπινγκεν για το γερμανικό πρωτάθλημα”.

To Top