Γκαλτιέ για Νεϊμάρ: «Του αρέσει το πόκερ, έχει το δικαίωμα να παίζει…»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Νεϊμάρ, μετά τα… νυχτοπερπατήματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Η μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (0-1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League, έφερε τριγμούς στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν.
Εκτός από τις τρεις διαδοχικές ήττες που έχουν υποστεί σε όλες τις διοργανώσεις, οι Παριζιάνοι, καλούνται να αντιμετωπίσουν και τα… νυχτοπερπατήματα του Νεϊμάρ για να παίξει πόκερ, την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ διαβεβαιώνει πως άπαντες είναι προσηλωμένοι στον στόχο και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού…

Ο τεχνικός της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε μια συνομιλία με τον Βραζιλιάνο άσο, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε το βράδυ της Τρίτης, όταν και μετά το ματς με την Μπάγερν, ο Νεϊμάρ πήγε για πόκερ και fast food!
«Μίλησα με τον Νεϊμάρ και του εξέφρασα τη γνώμη μου για τη φωτογραφία στο fast food. Η συζήτηση θα μείνει μεταξύ μας. Του αρέσει να παίζει πόκερ και έχει το δικαίωμα να το κάνει στο ρεπό του», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους ο Γκαλτιέ.

To Top