ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκαντώνας: “Είμαστε συγκλονισμένοι με τον βανδαλισμό του μνημείου του Άλκη, ιερά τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο” (audio)

Οι καταστροφές και ο βανδαλισμός του μνημείου του Άλκη Καμπανού από ένοικο της πολυκατοικίας στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος φίλος του Άρη έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ο ταμίας του Α.Σ. Άρη, Αλέξανδρος Γκαντώνας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και στην εκπομπή “Αθλητικό Express” και καταδίκασε τα όσα συνέβησαν στο σημείο, νιώθει συγκλονισμένος, υποστηρίζοντας μάλιστα πως όλα τα αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο είναι ιερά.

“Είναι ένα γεγονός που όχι μόνο καταδικάζετε, αλλά έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Όλους τους υγιείς φιλάθλους. Τα αντικείμενα που έχει αφήσει ο κάθε ένας η κάθε μία είναι ιερά γιατί είναι από την προσωπική τους συλλογή απ’ όλες τις ομάδες. Και από τον Άρη και από άλλες ομάδες” σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Γκαντώνας και πρόσθεσε:

“Τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί πρέπει να μας θυμίζουν τι είναι αθλητισμός και όχι οι αποτρόπαιες πράξεις”.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Άρη, κάνοντας ειδική αναφορά σε αυτά που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

To Top