ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: “Διάλεξα το Νο11, γιατί με αυτό πήγα καλά στον Άρη” (photo-video)

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία εκτυλίχθηκε την Κυριακή (18/8), καθώς ο Αργεντινός τελικά υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τη Δευτέρα (19/8) παρουσιάστηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου και εξήγησε ότι διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 11 στην πλάτη γιατί ήταν η αντίστοιχη που φόρεσε με τον Άρη – ως δανεικός από τη Λας Πάλμας την περυσινή σεζόν – και τα πήγε πολύ καλά στη σεζόν που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό ήταν το κλειδί για να έρθω. Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι 100% έτοιμος να παίξω, θέλω με την ομάδα να είμαι το συντομότερο δυνατόν και να πιάσω το ρυθμό. Δεν ξέρω εάν θα παίξω στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ, θα μιλήσουμε με τον προπονητή μου. Επέλεξα τον αριθμό 11 γιατί αυτόν φορούσα πέρυσι στον Άρη και τα πήγα καλά, είναι ο αριθμός που μου αρέσει”.

Ο Ματέο Γκαρσία προπονήθηκε κιόλας με την ομάδα της γειτονικής χώρας. Τον υποδέχθηκε ο αρχηγός της και πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ισπανό μέσο, Χοσέ Κάνιας, με τον οποίον τέθηκαν αντίπαλοι πέρυσι στα ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

To Top