ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: “Τα πήγα πολύ καλά στον Άρη, ο πρόεδρος μου γράφει κάθε μέρα να επιστρέψω!”

Ο Ματέο Γκαρσία έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε εφημερίδα της γενέτειράς του, πήρε θέση για το μέλλον της καριέρας του, αναφέρθηκε στην… έκρηξη που είχε στον Άρη και αποκάλυψε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης του γράφει κάθε μέρα για να επιστρέψει στην ομάδα!

Από την… εξομολόγηση του Ματέο στην La Voz προέκυψαν ενδιαφέροντα πράγματα. Καταρχήν ο Γκαρσία υπογράμμισε πως “η φετινή χρονιά ήταν η χρονιά της έκρηξής μου. Είχα μια σπουδαία σεζόν. Ήταν πολύ καλή η απόφασή μου να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήταν μέρος της ανάπτυξής μου σαν ποδοσφαιριστής. Πήγα πολύ μικρός στην Ισπανία και η Λας Πάλμας με έδωσε δανεικό στην Οσασούνα και την Αλκορκόν για να αποκτήσω εμπειρία. Στον Άρη είχα μια συνέχεια, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σκόραρα όσα γκολ δεν είχε πετύχει στην καριέρα μου. Έπαιξα και δεξιά και αριστερά στην επίθεση, αν και μου αρέσει περισσότερο από τα δεξιά. Τα πήγα πολύ καλά στον Άρη και ο πρόεδρος μου γράφει κάθε μέρα να επιστρέψω”.

Αναφερόμενος στην σχέση αγάπης που έχει με την Ινστιτούτο, ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, τόνισε πως “όταν πήρα μεταγραφή στη Λας Πάλμας, ανανέωσα πιο πριν το συμβόλαιό μου με την Ινστιτούτο ώστε να πάρει χρήματα. Δεν θα έφευγα ποτέ ελεύθερος από την Ινστιτούτο και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και σήμερα έχει το 20% των δικαιωμάτων μου και μακάρι να κερδίσει κι άλλα χρήματα αν έρθει κι άλλη μεταγραφή”.

Για το μέλλον του μάλλον και ο ίδιος βρίσκεται ακόμα σε μια αβεβαιότητα από όσα είπε. “Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να κάνω ένα βήμα σε ένα σημαντικό κλαμπ, που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί και τι θα είναι το καλύτερο για μένα και την Λας Πάλμας”.

To Top