Γκασόλ και Κασίγιας επενδύουν σε καρδιολογική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Οι δύο μεγάλοι σούπερ σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν μοναδικό σκοπό.
Πάου Γκασόλ και Ίκερ Κασίγιας μπορεί να έχουν αποσυρθεί από τα γήπεδα αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνουν βήματα προς τα πίσω. Το αντίθετο. Οι δύο μεγάλοι σούπερ σταρ ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να συνεργαστούν για έναν τελείως διαφορετικό, αλλά σπουδαίο σκοπό, από αυτό που τους είχαμε συνηθίσει.

Ο Πάου Γκασόλ, που έχει κάνει μεγάλα βήματα στον τομέα της επιχειρηματικότητας, επένδυσε στην “Idoven” μία ισπανική καρδιολογική εταιρεία που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Η ίδια η εταιρεία με ανακοίνωση γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην αθλητή.

«Ο θρύλος του μπάσκετ Πάου Γκασόλ συμμετέχει σε νέο επενδυτικό γύρο! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γκασόλ έχει ενταχθεί στην ομάδα μας ως επενδυτής. Ο Πάου Γκασόλ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ικέρ Κασίγιας στο καρδιολογικό μέλλον της Idoven. Στόχος μας να πετύχουμε μηδενικά μη διαγνωσμένα καρδιαγγειακά νοσήματα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Γκασόλ εντάσσεται μαζί με τον Ίκερ Κασίγιας ως επενδυτές σε αυτήν την εταιρεία. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης εντάχθηκε σε αυτό το έργο με αφορμή το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που υπέστη σε ηλικία 37 ετών, ενώ προπονούνταν με την Πόρτο.

To Top