Γκατούζο: «Δεν παραιτούμαι, οι παίκτες είναι στο πλευρό μου»!

Ο Τζενάρο Γκατούζο απάντησε με ένταση σε νέα ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στον πάγκο της Νάπολι και για τις συνεχείς αναφορές περί παραίτησης από τον ιταλικό Τύπο.

Ο κόουτς των «παρτενοπέι» είδε την ομάδα του να φτάνει στο τελικό 4-2 απέναντι στην Σπέτσια το βράδυ της Πέμπτης και να περνάει στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου έκλεισε πλέον ραντεβού με την Αταλάντα.

Αμέσως μετά το ματς και σε νέα ερώτηση που του έγινε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το μέλλον του, ο «Ρίνο» είχε να πει: «Ο κόσμος και ο Τύπος συνεχώς μιλούν για εμένα και λένε ότι θα έπρεπε να παραιτηθώ. Γιατί μόνο εγώ; Έχω πετύχει πολλά πράγματα, δεν παραιτούμα. Είμαι εδώ, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ ότι δουλεύω σωστά και ξέρω ότι οι παίκτες είναι στο πλευρό μου. Στην Μίλαν ήταν αλλιώς, είχαμε διαφορετικούς στόχους και έφυγα.

Τώρα δουλεύω 18 ώρες με τους συνεργάτες μου και πραγματικά ματώνουμε για την ομάδα. Έχω παιδιά και πρέπει να τα σεβαστείτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Κάθε φορά που λέτε να παραιτηθώ δείχνετε ασέβεια στον πατέρα, την μητέρα μου και την οικογένειά μου. Δεν θέλω να ξανακούσω για παραίτηση».

To Top