Γκατούζο: «Να συνεχίσουμε έτσι, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, εμφανίσθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο, λίγο μετά την ήττα της Βαλένθια από την Ρεάλ Μαδρίτης (κ.α. 1-1, 4-3 στα πέναλτι), που σήμανε και τον αποκλεισμό από τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα, παίξαμε με εξαιρετική ψυχική κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε ο προπονητής της Βαλένθια και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε μια νέα ομάδα, που έχει ποιότητα, που έχει την σωστή νοοτροπία και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Χάσαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Δεν ξέρω εάν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά είχαμε προετοιμασθεί καλά και ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες.

Ο Κουρτουά είναι ένας από τους τέσσερις ή πέντε καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά ο τερματοφύλακάς μου (σ.σ. Μαμαρντασβίλι) έκανε επίσης τέσσερις ή πέντε σπουδαίες αποκρούσεις. Χάσαμε δύο σουτ στο τέρμα, ήμασταν άτυχοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη».

To Top