Γκατούζο: «Στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ είδα την Παναγία»

Απίστευτη ατάκα χάρισε ο Γκατούζο μετά το νικηφόρο ματς της Βαλένθια, τονίζοντας πως στον τελικό του Champions League το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ είδε μπροστά του την Παναγία!
Τρομερή ατάκα χάρισε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την πεντάρα της Βαλένθια κόντρα στη Χετάφε (5-1). Ενοχλημένος από την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του προς το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός θυμήθηκε τον χαμένο τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίλαν!

Ένας τελικός που στο ημίχρονο βρήκε τους Ροσονέρι να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά τελικά να χάνουν το τρόπαιο χάρη σε ένα επικό comeback των Reds στο β΄μέρος.

Αυτό ωστόσο που δεν περίμενε κανείς να ακούσει από τον Ιταλό ήταν ο ισχυρισμός πως σε εκείνο το ματς είδε μπροστά του την… Παναγία, προτού τελικά η Λίβερπουλ ολοκληρώσει την ιστορική ανατροπή.

«Είμαι λίγο θυμωμένος. Δεχθήκαμε γκολ, χάσαμε μερικές πάσες και ο Μορίμπα δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Πρέπει πάντα να παίζουμε 100 λεπτά στο κόκκινο και συγκεντρωμένοι. Έχασα έναν τελικό Champions League ενώ κερδίζαμε 3-0 τη Λίβερπουλ και είδα μπροστά μου την Παναγία.

Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις με σεβασμό και να είσαι πάντα στα καλύτερά σου. Πάντα λέω ότι αυτή η ομάδα προπονείται πολύ καλά, με εκπληκτικό mentality. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που νικήσαμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να παίξουμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του.

To Top