ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαϊτάν: Από τον Άρη… στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλήρωσε στην Μπενφίκα 25 εκατ. ευρώ και αγόρασε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, Νικολάς Γκαϊτάν, έναν από τους καλύτερους Αργεντινούς, που αγωνίζονται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη.

Με αφορμή αυτή τη μεταγραφή, θυμήθηκαμε μία παλαιότερη ιστορία, πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη!

Τον Ιούλιο του 2009 το όνομά του φιλοξενήθηκε στα ρεπορτάζ της ομάδας ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος. Εκεινη την περίοδο υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας Μπόκα-Άρη κι έτσι οι «κίτρινοι» είχαν συζητήσει με τους Αργεντινούς το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Το θέμα, τότε… κόλλησε για οικονομικούς λόγους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου ο Αρης φιλοξένησε την Μπόκα Τζούνιορς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι. Σε εκείνο το ματς, ο πιτσιρικάς (και μάλλον άγνωστος τότε) Γκαϊτάν είχε αγωνιστεί για 60 λεπτά. Όπως λέγεται, κατά την παραμονή των Αργεντινών στην Ελλάδα, έγινε μία ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει ο Άρης. Χωρίς επιτυχία…

Η εξέλιξη της καριέρας του ποδοφαιριστή, γνωστή. Το 2010 μετακόμισε στην Μπενφίκα, η οποία πλήρωσε 8.500.000 ευρώ και τον έχρισε αντικαταστάτη του Ντι Μαρία, που πωλήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Προχθές, η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε 25 εκατ. ευρώ και αγόρασε τον Γκαϊτάν…

Πηγή: thessports.gr

To Top