Γκεζτέπε – Αλτάι: Φίλαθλοι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ρίψη φωτοβολίδων

Τα σοβαρά επεισόδια στο Γκεζτέπε – Αλτάι και η ρίψη φωτοβολίδων είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά φίλαθλοι, με δύο ασθενοφόρα να τους μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Άσχημο τέλος είχε το ντέρμπι της Σμύρνης ανάμεσα στην Γκεζτέπε και την Αλτάι. Στην πρώτη φορά που επετράπη στους φιλοξενούμενους οπαδούς να ταξιδέψουν σε εκτός έδρας ματς μετά την άρση του κορονοϊού η κατάσταση δεν εξελίχθηκε ιδανικά.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 22ο λεπτό, όταν φίλαθλοι της Γκεζτέπε τραυματίστηκαν σοβαρά στις εξέδρες μετά τη ρίψη φωτοβολίδων. Δύο ασθενοφόρα μπήκαν στο γήπεδο και μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο τους τραυματίες.

Την ίδια στιγμή οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό και χτύπησε με το σημαιάκι του κόρνερ των τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον άντρα, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό κράτηση και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την τουρκική ομοσπονδία.

To Top