Γκετσελερμπιρλιγκί‏ βάση για ταμείο

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Με τρεις «Μπόμπες» και ένα Σύστημα πάμε σήμερα, κρατώντας δυνάμεις για ακομα ένα πλούσιο αγωνιστικά και στοιχηματικά Σαββατοκύριακο.

Ξεχωρίζει ο «Άσσος» Draw No Bet της Γκεντσελερμπιρλιγκί κόντρα στην Γαλατάσαραϊ που προσφέρεται στο 2.75 στην William Hill. Οι φιλοξενούμενοι εκτός από την επιθετική δεινότητα των γηπεδούχων (πετυχαίνουν σχεδόν δύο γκολ σε κάθε ματς) έχουν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς και κούραση ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ σε τέσσερις μέρες με αντίπαλο τη ρουμάνικη Κλουζ, στον οποίο θα επιδιώξουν τη νίκη και μόνο. Έτσι σε συνδυασμό με την ικανότητα της Γκεντσελερμπιρλιγκί να σκοράρει συχνά και το «άγχος» της Γαλατά που θα’ χει το μυαλό αλλού ποντάρουμε σε μία καλή απόδοση για Draw No Bet έχοντας για κάλυψη και την ισοπαλία, στην οποία θα πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Από τη Γερμανία έρχεται η επόμενη «Μπόμπα». Πρόκειται για τον αγώνα της Χοφενχάιμ με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ με το Χ2 να παίζεται σε απόδοση 2.00 στην BetVictor. Κλείνοντας στηρίζουμε και την Άλμερε Σίτι στο Χ2 με αντίπαλο τη Μάαστριχ σε απόδοση 3.70 στην Bwin.

 

Στην κατηγορία Σύστημα έχουμε επιλέξει τέσσερις αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 8€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες σε αποδόσεις της BetVictor:

 

Μαρίενχαμ – Τούρκου Χ (3.60)

Καέν – Γκινγκάπ 1 (1.93)

Νιόρ – Χάβρη Χ (3.00)

Σατορού – Αζαξιό 1 (2.04)

 

Στο Μπάσκετ η Euroleague συνεχίζεται μετά τις επιτυχίες της στήλης το τελευταίο διήμερο (4/5 σημεία) σήμερα πάμε με δύο αγώνες. Ο Ολυμπιακόςφιλοξενείται στην Πόλη από την Εφές και εμείς ποντάρουμε σε νίκη των «ερυθρολεύκων» με πλεονέκτημα +4 πόντους σε απόδοση 1.90 στην NordicBet. Μάλλον υπερβολικό είναι το χάντικαπ υπέρ της Τουρκικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει κρατήσει όλα τα καλά περυσινά του στοιχεία και ένα από αυτά ήταν να παλεύει το κάθε παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό θα κάνει και σήμερα, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν έχει τόσο στο μυαλό του το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που ακολουθεί, τουλάχιστον σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Στην αναμέτρηση Κίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης στηρίζουμε το over 158.5 πόντους που πληρώνει 1.85 στην 888sport. Περίεργο ματς να ασχοληθεί κανείς με το χάντικαπ, μια και μετά τη μέτρια εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, είναι ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστούν σήμερα. Πάντως, εμείς κρατήσαμε το Over, για δύο επιθετικές ομάδες, που δείχνουν να έχουν και σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Η Κίμκι μπορεί να ακολουθήσει ψηλά στο σκορ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της. Τέλος για το πρωτάθλημα της Γαλλίας η Ροάν υποδέχεται την Παρί Λεβαλουά και εμείς πάμε με νίκη των γηπεδούχων με πλεονέκτημα 2.5 πόντων σε απόδοση 1.85.

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top