ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκιρτζίκης: «Ας κρατήσουμε την Εθνική έξω από τα συμφέροντα»

Να κρατήσουν άπαντες την Εθνική ομάδα μακριά από τα συμφέροντα κάλεσε όλον τον κόσμο ο Γιώργος Γκιρτζίκης, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Μίχαελ Σκίμπε.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τόνισε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο προπονητή της εθνικής κ. Σκίμπε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Τσάνα, που μετά την παραίτηση του Μαρκαριάν ανέλαβε την Εθνική για τέσσερα παιχνίδια. Η διαδικασία ήταν δύσκολη, καθώς επικοινωνήσαμε με περισσότερους από 40 επιλογές. Έτισ ώστε να είμαστε σίγουροι για την απόφαση μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Κάναμε την καλύτερη επιλογή».

Και συνέχισε: «Έχει την εμπειρία γι αυτή τη δουλειά. Τόσο σε συλλόγους όσο και στην εθνική Γερμανίας. Είναι στην κατάλληλη ηλικία με όρεξη για δουλειά. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και έχει την εμπιστοσύνη τόσο τη δική μου όσο και της εκτελεστικής επιτροπής. Με τη βοήθεια του Τσάνα και τον άλλων συνεργατών και τον ποδοσφαιριστών θα οδηγήσει την Εθνική ξανά σε επιτυχίες».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα και το απέδειξε. Ας κρατήσουμε την Εθνική έξω από αντιπαραθέσεις και συμφέροντα».

To Top