Γκιρτζίκης, Ωρολογάς για έκτη χρονιά μαζί!

Κώστας Γκιρτζίκης και Δημήτρης Ωρολογάς…. Δύο αθλητές που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα του Άρη, βρέθηκαν το καλοκαίρι ένα βήμα πριν πουν το ‘ναι’ και παραμείνουν στα «κιτρινόμαυρα», αλλά τελικά εδώ και λίγο καιρό δηλώνουν μόνιμοι κάτοικοι… Χανίων.

Οι δυο τους, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μετακομίζουν από κοινού σε μία ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκονται κάτω από την ίδια «στέγη» για έκτη χρονιά….

Έχει προηγηθεί η συνύπαρξή τους στον Άρη τις σεζόν 1999-2000 και 2000-΄01, η παρουσία τους στον ΠΑΟΚ τη χρονιά 2004-΄05, η επιστροφή τους στον Δικέφαλο το 2011-΄12, ενώ πέρυσι βρέθηκαν και πάλι συμπαίκτες στους «κίτρινους».

Όσον αφορά τη νέα τους ομάδα; Ο Σ.Φ.Π. Χανίων αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών, έχει υψηλές βλέψεις για φέτος και τείνει να μετατραπεί σε… παροικία αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα. Πέραν των Γκιρτζίκη, Ωρολογά, μέλη του κρητικού συλλόγου είναι οι, επίσης, Θεσσαλονικείς, Βασίλης Κόκκινος (προηγ. ομάδα Γαλαξίας) και Δημήτρης Φίνος (προηγ. ομάδα Αίας Μαλαισίνας), ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσιακμάκης, που έχει καταγωγή από το Σουφλί και πέρυσι ήταν προπονητής στην Ορεστιάδα.

To Top