Γκιώνης: “Δεν κινδύνεψα αλλά τώρα θα μου βγει η γλώσσα”

Ο Παναγιώτης Γκιώνης πέρασε στους 32 του απλού στο πινγκ πονγκ, όμως τώρα αρχίζει η προσπάθεια για υπέρβαση, όπως δήλωσε έπειτα από τον θρίαμβό του.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στους 32 του απλού στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο και κοιτάζει την επόμενη πρόκληση, να μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία 16άδα του πινγκ πονγκ.

Ύστερα από τις νίκες του κόντρα στον Σέρβο Ζολτ Πέτε και τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για τη σημερινή προσπάθεια και το αυριανό εξαιρετικά δύσκολο ματς με τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ στον 3ο γύρο.

“Ήμουν πολύ σταθερός από την αρχή σήμερα. Ο Αχμέντ έχει αδυναμίες απέναντι στην άμυνα, ενώ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση έχοντας και κάποια παραπανίσια κιλάκια. Ήξερα ότι έπρεπε να τον κουνήσω στο τραπέζι και να τον κουράσω. Έπαιξε κι ένα κάπως αναχρονιστικό, παλιό πινγκ πονγκ με κομμένες μπαλιές, με μπλοκ και καρφί, αν τυχόν σηκωνόταν λίγο το μπαλάκι από το φιλέ. Στο 3ο σετ, που του βγήκαν τέτοια ρίσκο κι έχασα κι εγώ κάποιες επιθέσεις, κατάφερε να επικρατήσει και να μειώσει το σκορ. Μετά όμως τον είδα ότι είχε κουραστεί και θεωρώ ότι δεν κινδύνεψα σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν έκανα πολλά λάθη, είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και έβρισκα και εύκολους πόντους”, δήλωσε ο Έλληνας άσος.

 

To Top