ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκνιάτιτς: Η κoυβέντα με τoν Άρη, η αλλαγή στάσης και η τελική πρόταση

Οι αρχικές του ενστάσεις, για επιστροφή στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχουν καμφθεί οριστικά και έτσι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς περιμένει πλέον την τελική κίνηση του Άρη.

Ο Βόσνιος μέσος είχε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα με τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος του μετέφερε το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για την απόκτησή του. Ο 28χρονος δεν ήταν βέβαιος αρχικά για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, όμως στην πορεία άλλαξε γνώμη, καθώς τον έπεισε η προοπτική του Άρη.

Πλέον, είναι ελεύθερος από την πολωνική, Κορόνα Κιέλτσε, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του επομένως μπορεί άνετα να συζητήσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του και πλέον αυτό που απομένει είναι οι “κιτρινόμαυροι” να πάρουν την οριστική τους απόφαση και να καταθέσουν την τελική πρόταση στον Βόσνιο.

Αυτό περιμένει και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του. Μπορεί τα ΜΜΕ της Βοσνίας να είχαν αναφορά τις προηγούμενες μέρες στο ότι θα συνεχίσει στον Άρη, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό.

Ο Γκνιάτιτς έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για δύο χρόνια, τις σεζόν 2015-17, με τη φανέλα του Πλατανιά, με τον οποίο συμπλήρωσε 37 συμμετοχές. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ολλανδική Ρόντα για δύο χρόνια (2017-19), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πολωνική Κορόνα Κιέλτσε.

To Top