ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκολιδάκης: «Απόδοση Δικαιοσύνης, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την ίδια βαθμολογική αφετηρία»

Ο καρδιολόγος της ομάδας του Άρη και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης (Ν.Δ.) Διαμαντής Γκολιδάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να αφαιρέσει 6 βαθμούς από τον Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Η δήλωσή του: «Ως δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση της ΕΠΟ να αφαιρέσει 6 βαθμούς από τον Άρη, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να είναι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μας οι μόνοι αποδέκτες των αυστηρών αθλητικών δικαστικών αποφάσεων, όπως δυστυχώς έγινε στο πρόσφατο παρελθόν ή και παλιότερα με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.

Εύχομαι στο επόμενο επίπεδο απονομής Δικαιοσύνης να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Άρη και του εύχομαι ολόψυχα να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα από την ίδια βαθμολογική αφετηρία, όπως οι υπόλοιπες ομάδες και να επιτύχει τους αγωνιστικούς του στόχους. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ήδη αρκετά προβλήματα. Αυτό που χρειάζεται είναι η διεξαγωγή του με ίσους όρους για όλες τις ομάδες και να μην εξαντλείται η αυστηρότητα της Δικαιοσύνης στις ομάδες της πόλης μας».

To Top