Γκολκίπερ ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για τη Σεβίλλη: «Δεν ήξερα πως να πανηγυρίσω!» (videos)

Η Σεβίλλη «έκλεψε» το βαθμό στην έδρα της Βαγιαδολίδ (1-1) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο γκολ του τερματοφύλακά της!

Ο Μπόνο στην τελευταία φάση του ματς είχε προωθηθεί και μετά από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων κατάφερε με πλασέ να σκοράρει και να «σώσει την παρτίδα» για τους Ανδαλουσιάνους.

Ο 29χρονος γκολκίπερ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Σεβίλλης που σκοράρει σε αγώνα της La Liga η οποία, για πρώτη φορά σε μια ίδια σεζόν, έχει γκολ από δύο διαφορετικούς τερματοφύλακες

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιασίν Μπόνο, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του λέγοντας βέβαια, πως δεν ήξερε πώς να πανηγυρίσει μετά το γκολ που πέτυχε.

«Είναι απίστευτο. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν ήξερα πως να πανηγυρίσω. Κάνεις την δουλειά σου στην εστία και είναι παράξενο να πηγαίνεις στην αντίπαλη περιοχή. Κοίταξα τον προπονητή και μου είπε να πάω μπροστά. Ήρθε η ευκαιρία και είμαι ευγνώμων που σκόραρα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολύ άνεμο, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί η Βαγιαδολίδ είναι επίσης μια ομάδα που λειτουργεί καλά στην άμυνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από πέναλτι αλλά η ανταμοιβή ήρθε με το δικό μου γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top