ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολτζής πρόεδρος ο Καρυπίδης… (photos)

Είναι το αφεντικό του Αρη, πρόεδρος της Βέροιας, είναι το… κουμάντο του ΑΣ Ειρηνούπολης, επιχειρηματίας αλλά και ποδοσφαιριστής.

Μπορεί η απόφαση της ενασχόλησής του με τον Αρη να επιβάρυνε φέτος ακόμη περισσότερο το καθημερινό του πρόγραμμα, όμως ο 36χρονος Θόδωρος Καρυπίδης δεν λέει να βγάλει το κοντό παντελονάκι και να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη που είναι να παίζει ο ίδιος ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ειρηνούπολης, το μέρος δηλαδή όπου γεννήθηκε.

Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα από την εφημερίδα “Goalnews”:

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, ο Καρυπίδης πέτυχε το πρώτο γκολ (στο 18′) από τα τρία της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη του ΑΣ Ειρηνούπολης με τον ΑΣ Ροδοχωρίου. Η Ειρηνούπολη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τη ΦΑΣ Νάουσας με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

«Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη αγάπη. Οσο μου επιτρέπει ο επαγγελματικός χρόνος και τα… πόδια μου, θα παίζω. Η ένταση που νιώθει κανείς όταν αγωνίζεται στο χορτάρι δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Βέβαια, πιστέψτε με, αλλιώς είναι τα πράγματα στο γήπεδο κι αλλιώς στην κερκίδα» είχε δηλώσει στο παρελθόν με αφορμή τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Ποιος είναι ο Καρυπίδης
Ο Θόδωρος Καρυπίδης γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1979 στην Ειρηνούπολη και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά αρχικά στην περιοχή της Νάουσας. Ασχολήθηκε με το εμπόριο ξυλείας και στη συνέχεια με την παραγωγή παλετών. Στο παρελθόν υπήρξε διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης Συνεταιρισμού και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων στη Νάουσα, ενώ είχε ασχοληθεί και με τα βιοκαύσιμα. Το 2014 εξαγόρασε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

 
Γκολτζής πρόεδρος ο Καρυπίδης!

Πριν πάρει την απόφαση να αναλάβει τα ηνία της Βέροιας είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες (τις οποίες ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει) πως επρόκειτο να εξαγοράσει μέρος των μετοχών του Εργοτέλη, όμως οι συνθήκες τελικά ευνόησαν αρχικά την παρουσία του στη Βέροια και στη συνέχεια στον Αρη, ο οποίος είναι το μεγάλο του στοίχημα: «Στον Αρη ήρθα για να πετύχω. Είναι το μεγάλο μου στοίχημα. Και δεν έχω μάθει να χάνω. Θα το κερδίσω. Με τη βοήθεια του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Αρης θα επιστρέψει δυνατός στη φυσική του θέση και θα είναι πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό δεσμεύομαι» ήταν η υπόσχεση που έδωσε σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις.

karipidis2 karipidis3

To Top