“Γκολ” αγάπης από τους παίκτες του Άρη! (photos)

Μέρες αγάπης και αλληλεγγύης. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη άφησαν για λίγο το χορτάρι και την μπάλα και “σκόραραν” στο γήπεδο της ανθρωπιάς!

Το παιδικό χωριό SOS, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν επτά ποδοσφαιριστές του Άρη, στο πλαίσιο του προγράμματος της Superleague «Μια μπάλα για τα παιδιά».

Ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, ο Σωκράτης Διούδης, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο Δημήτρης Σουνάς και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, έδωσαν χαρά στους μικρούς οικότροφους του ιδρύματος, καθώς πέρα από τις μπάλες που τους έδωσαν, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Ήταν ένα ιδιαίτερο απόγευμα γι αυτά τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και μάλιστα να λαμβάνουν δώρα..

«Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε ανάμεσα σ΄ αυτά τα παιδιά. Ελπίζω να τους δώσαμε λίγη χαρά σ΄ αυτές τις ημέρες αγάπης που διανύουμε», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιαννιώτας για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει τέτοιες ενέργειες να γίνονται όλο το χρόνο και πιστεύω πως εάν θέλει κάποιος να κάνει κάτι, βρίσκει το χρόνο. Πρέπει, λοιπόν, αυτά να γίνονται πιο συχνά. Τα παιδιά με τα μάτια τους, μας είπαν, ευχαριστώ! Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς».

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, τόνισε: « Είναι χαρά για εμάς να βρισκόμαστε σ΄ ένα τέτοιο μέρος. Να δίνουμε χαρά σ΄ αυτά τα παιδιά, τα οποία στερούνται από τη ζωή τους, πολύ σημαντικά πράγματα. Πιστεύω ότι η ενέργεια της Superleague, είναι πολύ καλή και μακάρι να γίνεται κάθε χρονιά. Νομίζω ότι τα παιδιά θα πάρουν το παράδειγμα από εμάς, ακολουθώντας το δρόμο του αθλητισμού».

Το παρών στη εκδήλωση, έδωσε και γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Μιχάλης Αναγνώστου, ο οποίος δήλωσε: « Η Superleague κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε, συγκεντρώνοντας μπάλες απ΄ όλη την Ελλάδα, με τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και των 16 ΠΑΕ μελών της. Είναι μια ενέργεια η οποία δεν γνωρίζει συλλογικές προτιμήσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει στη κοινωνία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έφερε μπάλες, αλλά και τους χορηγούς μας που υποστήριξαν αυτή την ενέργεια».

Νωρίτερα η κιτρινόμαυρη αντιπροσωπεία παραβρέθηκε στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, μοιράζοντας δώρα, μπάλες και φανέλες της ομάδας. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ.

* H κεντρική φωτογραφία είναι της Φανής Τρυψάνη από το motionteam.gr

To Top