ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Γκολ” ανθρωπιάς Άρη και ΠΑΟΚ! Συγκεντρώθηκαν τα πρώτα χρήματα, “πέταξε” για το Λονδίνο ο 13χρονος!

“Γκολ” ανθρωπιάς σε όλο του το οπαδικό μεγαλείο! Φίλαθλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ ενώθηκαν για να σωθεί ένα 13χρονο παιδί,  συγκεντρώθηκαν ήδη τα πρώτα χρήματα, “πέταξε” για το Λονδίνο ο μικρός, όπου θα δώσει τη μάχη για τη ζωή!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζει τον κόπο να προβάλλονται δίνοντας μηνύματα ανθρωπιάς, πέρα από τον τυφλό φανατισμό και αναδεικνύουν ότι πάνω απ’ όλα βρίσκεται η ίδια η ζωή!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός 13χρονου παιδιού ένωσε  πριν λίγες μέρες Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες στην περιοχή του Καβαλαρίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποβληθεί ο μικρός Ρομάν (από την Αρμενία, που ζει με την οικογένεια του στο Περιβολάκι εδώ και μερικά χρόνια), σε εγχείρηση καρδιάς στο Λονδίνο.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Το κόστος της εγχείρισης και της νοσηλείας στην Αγγλία το ίδιο. Συγκεκριμένα, είναι γύρω στις 150.000 ευρώ. Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥ, τα επόμενα έξοδα είναι η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. Πρόσφατα ξεπεράστηκε ένα πρόβλημα για την βίζα που υπήρχε και ο δρόμος για την ζωή άνοιξε…

Ήδη συγκεντρώθηκαν οι πρώτες χιλιάδες των ευρώ, από την κινητοποίηση των φιλάθλων Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ συμμετείχαν ενεργά και οι επικεφαλής των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ Θοδωρής Καρυπίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Ο 13χρονος πέταξε για το Λονδίνο, προκειμένου να του γίνει η πρώτη επέμβαση και να δώσει την σκληρή μάχη για να μείνει στην ζωή, με τις ευχές όλων.

To Top