ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Γκολ” ανθρωπιάς από τον ποδοσφαιρικό Άρη! (photos)

“Γκολ” ανθρωπιάς από τον ποδοσφαιρικό Άρη! 

H ομάδα των κιτρινόμαυρων “σκοράρει” και εκτός γηπέδων. Oι ποδοσφαιριστές Καπνίδης, Ιλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Διούδης,  Ιντζίδης και Παυλίδης, αλλά και ο γενικός αρχηγός Γρηγόρης Κάκαλης, βρέθηκαν ώρα στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο, στην ογκολογική πτέρυγα παίδων, μοιράζοντας δώρα, χαμόγελα, μια ζεστή αγκαλιά και υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα.

Ο Ανδρέας Τάτος, ο αρχηγός του Άρη μιλώντας για την εμπειρία που αποκόμισε στη σημερινή επίσκεψη: “Αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για γονείς και παιδιά, ευχόμαστε να γίνουν θαύματα γι αυτά τα παιδιά, να γίνουν καλά. Εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε χαρές και χαμόγελα, το πιο απλό από την πλευρά μας. Είμαι πατέρας και γνωρίζω πόσο δύσκολος είναι ο αγώνας των γονέων”.

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Αναστάσιος Σπανός τόνισε ότι: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ Αρης για την πρωτοβουλία της. Αυτές τις ημέρες, που για τους περισσότερους από εμάς είναι γιορτινές, για κάποιους συνανθρώπους μας είναι ημέρες δύσκολες, ημέρες αγωνίας. Τα ίδια τα παιδιά περνάνε δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε να τους περάσουμε την αίσθηση ότι εδώ τα φιλοξενούμε και δεν τα νοσηλεύουμε. Τέτοιου είδους επισκέψεις από πρόσωπα που τα γνωρίζουν, τους δίνουν τεράστια χαρά. Πολλά ευχαριστώ και πάλι στην διοίκηση του Αρη. Ο Αρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της πόλης με κοινωνικό έργο. Είναι σημαντικές τέτοιες ενέργειες όταν συμβαίνουν».

Ο γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης είπε:

«Βρισκόμαστε 365 ημέρες τον χρόνο στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται την βοήθειά μας. Επισκεφθήκαμε το Ιπποκράτειο και τώρα  το ΑΧΕΠΑ. Είμαστε ένα σύνολο που παράγει πολιτισμό με κοινωνικό πρόσωπο και προσπαθούμε ν’ ανταποκριθούμε σε κάθε λογικό αίτημα.

Τα δώρα που μοιράσαμε ήταν κάποια τάμπλετ με θήκες, φανέλες του Άρη, στυλό και μπογιές στα παιδιά για να ζωγραφίζουν. Δεχθήκαμε και από αυτά κάποια δώρα, μέσα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Είμαστε όλο τον χρόνο δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας. Το σημαντικότερο γι’ αυτά τα παιδιά είναι η ψυχολογική υποστήριξη και ψυχολογική υποστήριξη είναι όταν χαίρεσαι με κάτι».  

tatos 

15608856_10211058958740552_1847360137_o

To Top