Γκολ και θέαμα στο Οπόρτο και στην Πόλη

Ημέρα κυπέλλων σήμερα (στο μπάσκετ έχει και ντέρμπι «Αιωνίων» – τσεκ εδώ τα προγνωστικα euroleague), η προσοχή μας επικεντρώνεται στην Τουρκία και την Πορτογαλία.

  1. Μπεσίκτας – Γκιόζτεπε (19:00)

Στην Τουρκία, η Μπεσίκτας απογοητεύει διαρκώς, έχοντας βρεθεί πλέον σε απόσταση 20 βαθμών από την πρώτη θέση. Προέρχεται όμως από 3 σερί ματς δίχως ήττα, με τελευταίο το 2-2 εκτός με τη Φενέρ. Ψάχνει ένα ξέσπασμα εντός έδρας, μπορεί να το βρει με την απογοητευτική Γκεζτέπε. Η ομάδα της Σμύρνης είναι διαρκώς μέσα στις θέσεις του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια για να πάει χαλαρά στη Πόλη. Θα βγει να επιτεθεί καθώς χρειάζεται βαθμούς. Αυτό ίσως φέρει αναρχία στην άμυνα.

➥ Έτσι καταλήγουμε στα πολλά γκολ, με το Over 3 να προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

  1. Πόρτο – Μπενφίκα (22:45)

Σπουδαία αναμέτρηση έχει βγει στο Κύπελλο Πορτογαλίας. Στη φάση των «16» (νοκ άουτ ματς, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί), συγκρούονται οι δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας. Η Πόρτο περιμένει στο «σπίτι» της την Μπενφίκα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εύκολες νίκες στο πρωτάθλημα. Η πρώτη κέρδισε 4-0 εκτός τη Βιζέλα, ενώ η δεύτερη 7-1 εντός τη Μαρίτιμο. Δυνατές ενδεκάδες αναμένεται να δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Στην εξέδρα λόγω τιμωρίας ο προπονητής των «Αετών», Ζορζ Ζεσούς, κάτι αντίστοιχο και για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο των «δράκων». Ομάδα που έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά, οπότε μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

➥ Επιλογή το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.20.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top