Γκολ Ολυμπιακού στο 89′, ντου και oριστική διακοπή (video)

Δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ από τον Χάρα στο 90′, με το οποίο πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός, οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για το κύπελλο!

Όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά μετά το γκολ του Χάρα στο 89’ στο ΟΑΚΑ επικράτησε… χάος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν γίνει ένα «κουβάρι» στο κόρνερ, πανηγυρίζοντας το τέρμα που τους έδινε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με οπαδούς της ΑΕΚ να εισέρχονται στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και να τους πετούν αντικείμενα!

Προκλητικά πανηγύρισε ο Βίτορ Περέιρα. Την ώρα λοιπόν που ο Αργεντινός σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος κόουτς έκανε σπριντ απ’ τον πάγκο του στο σημαιάκι του κόρνερ και εκεί έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Το… ύφος του τεχνικού των Πειραιωτών συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την κάμερα να τον «συλλαμβάνει» να πανηγυρίζει έξαλλα και να κουνά τα χέρια του προκλητικά. Βγήκε, μάλιστα και αρκετά εκτός αγωνιστικού χώρου, προτού το τιμ της ομάδας του τον συγκρατήσει και τον… επαναφέρει στη θέση του, με τους οπαδούς της Ένωσης να ‘χουν ήδη… εξαγριωθεί και να ακολουθεί το «ντου» που έφερε και τη διακοπή της αναμέτρησης.

Αμέσως, σύσσωμη η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το συμβάν αυτό να προκαλέσει την οριστική διακοπή του αγώνα!

Οριστική διακοπή του αγώνα η απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου, που σφραγίζει την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πηγή: sport-fm/gr

 

To Top