Γκολ στο Ηράκλειο

Λείπει το μεγάλο παιχνίδι σήμερα Σάββατο, όμως υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μια από αυτές διεξάγεται στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί την ΑΕΛ. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό, όπως και με το ματς της Βαλένθια κόντρα στην Θέλτα.

ΟΦΗ – ΑΕΛ

Οι Κρητικοί έμειναν για 2ο σερι ματς δίχως νίκη, φεύγοντας όμως με τον βαθμό (2-2) από την Ξάνθη. Προηγήθηκαν δις, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισάριθμες φορές, με το 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Παραμένει παρ’ όλα αυτά ένα από τα φαβορί για είσοδο στην εξάδα, ενώ «ψάχνεται» και στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ. «Έπαιξε δυνατά» το όνομα του μπακ Μοϊσόφ (από την ΑΕΚ Λάρνακας), δεν προχώρησε όμως η περίπτωση του. Η ΑΕΛ από την άλλη, έμεινε για πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως νίκη μέσα στον Ιανουάριο. Θέλει να κάνει νέα αρχή σήμερα, αφήνοντας πίσω της τις κακές εμφανίσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ηττήθηκε στην Θεσσαλία με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως τρομερά παράπονα από την διαιτησία.  Ενισχύθηκε με τον μέσο του Ολυμπιακού, Μασούρα.

Αμφότερες «καίγονται» για βαθμούς,  ενώ πρόκειται για δυο σύνολα που έχουν επιθετικές αρετές. Λογικό το 2.00 στο γκολ εκατέρωθεν.

Βαλένθια – Θέλτα

Οριακή πρόκριση επί της Κουλτουράλ Λεονέσα πέτυχαν μεσοβδόμαδα οι «νυχτερίδες». Χρειάστηκε να φτάσουμε στα πέναλτι, με το 0-0 να παραμένει στα 120 λεπτά της αναμέτρησης. Τουλάχιστον είχε προηγηθεί το «καθαρό» 2-0 επί της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα. Σημαντική είδηση η συμμετοχή στην αποστολή του στράικερ Μορένο (18/2), του οποίου η μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα χάλασε. Η Θέλτα έμεινε για 7ο διαδοχικό δίχως νίκη (0-5-2), «τρακάροντας» στην απροσπέλαστη άμυνα της Έιμπαρ. Είχε πάντως καλό δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις νίκης, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μέχρι το τέλος της σεζόν, θα αγωνίζεται ο στράικερ Σμολόφ στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δεν είναι σταθερή η Βαλένθια σε απόδοση, όμως η Θέλτα μονίμως κολυμπάει σε θολά νερά. Αν ασχοληθεί η γηπεδούχος σοβαρά απόψε με το ματς, θα το πάρει. Άσος στο 1.80+.

Εσύ έχεις κάνει στην Interwetten Εγγραφή; Δες περισσότερα στο bonus-eggrafis.gr!

To Top