Γκομπέρ: «Το άξιζαν οι ΗΠΑ, είμαι περήφανος για τα αδέρφια μου»

Ο Ρούντι Γκομπέρ αναγνώρισε ότι η Αμερική ήταν καλύτερη στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά, έδωσε όμως υπόσχεση για το μέλλον.

Ο Γάλλος σέντερ που αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τη Γιούτα Τζαζ, με μήνυμα του στο twitter, αναφέρθηκε στην ήττα της εθνικής του ομάδας στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ από τις ΗΠΑ και όπως είπε, παρά το αργυρό μετάλλιο είναι υπερήφανος για τις εμφανίσεις των συμπαικτών του.

Όπως έγραψε στο twitter: «Συγχαρητήρια στην Team USA για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Το αξίζατε. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο περήφανος είμαι για τα αδέρφια μου και για τα όσα έχουμε καταφέρει ως ομάδα. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Παράλληλα στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Ξέραμε προφανώς ότι είναι μία σπουδαία ομάδα, με ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες. Κανένας δεν μπορεί να μαρκάρει τον Ντουράντ ή τον Λίλαρντ. Αλλά εμείς στεναχωριόμαστε για δικά μας λάθη, για τις βολές που δεν βάλαμε. Σίγουρα, είναι θετικό ότι δεν τα παρατήσαμε, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε».

To Top