ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκοντίνιο για Άρης-ΠΑΟΚ: «Κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ποιότητα παιχνιδιού στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Λουίς Γκοντίνιο.

Ο Πορτογάλος διαιτητής, που διηύθυνε το ματς, το έφερε ως παράδειγμα σε ποδοσφαιρικό φόρουμ που μίλησε, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν ήθελαν να τρέξουν και πως, παρότι δεν ήθελε να σφυρίζει συνέχεια, αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.

«Μου αρέσει να σφυρίζω αγγλικά. Έχουμε τεράστια δέσμευση να συνεισφέρουμε και εμείς στον ωφέλιμο χρόνο παιχνιδιού, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν πως δεν υπάρχουν λόγοι για τόσες πολλές διακοπές και πως δεν πρέπει να προκαλούν διαφωνίες. Όταν ένας παίκτης φεύγει από την Πορτογαλία και πάει στην Αγγλία, αλλάζει και η νοοτροπία του.

Ήμουν σε έναν αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος του παιχνιδιού, αναρωτήθηκα αν ήμουν ο μόνος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, που ήθελα το παιχνίδι να κυλάει και να σφυρίζω μικρά φάουλ.

Όμως, κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει. Άρχισα να συνειδητοποιώ λοιπόν ότι κανείς δεν ήθελε αυτό και έτσι προσαρμόστηκα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι η καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού θα φέρει σίγουρα καλύτερη διαιτησία στην Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top