Γκουαρδιόλα: “Έμαθα από τον Κρόιφ ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ατυχία”

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ανατροπή και πήρε δύο φορές προβάδισμα στο ματς, όμως η Τότεναμ έδειξε χαρακτήρα και με γκολ του Κουλουσέβσκι στο 90′ έμεινε όρθια στο “Έτιχαντ” για να αποσπάσει ισοπαλία 3-3 κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μεταξύ άλλων μετά το φινάλε του ματς τόνισε ότι για το αποτέλεσμα δεν ευθύνεται ποτέ η τύχη, κάνοντας αναφορά στον Γιόχαν Κρόιφ, ενώ σχολίασε την αντίδραση του Έρλινγκ Χάλαντ και των υπόλοιπων παικτών του για το σφύριγμα του Σάιμον Χούπερ και την απόφαση που πήρε στο 90+4′.

“Δεν εκμεταλλευόμαστε πολλές ευκαιρίες. Χάσαμε από τη Γουλβς μετά από δύο σουτ στην εστία, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Λίβερπουλ.

Πρέπει να μάθουμε και να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Έμαθα από τον Γιόχαν Κρόιφ ότι η κακή τύχη στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν. Εξακολουθεί να είναι ίδια για μένα”, είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση του Χάλαντ:

“Ήταν φυσιολογικό. Η αντίδρασή του ήταν η ίδια με άλλων 10 παικτών. Οι κανονισμοί λένε ότι δεν μπορείς να μιλήσεις με τους διαιτητές ή τους τέταρτους διαιτητές, επομένως θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί 10 παίκτες. Είμαι λίγο απογοητευμένος.

Ακόμα κι ο διαιτητής αν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν απογοητευμένος για αυτή την απόφαση, αυτό είναι σίγουρο”.

To Top