Γκουαρδιόλα: “Αν πρέπει να ανταγωνιστούμε την ιστορία της Ρεάλ δεν έχουμε καμία πιθανότητα”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου πως η ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη της Ρεάλ, ωστόσο η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει την νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ θα τεθούν αντιμέτωπες στο Έτιχαντ την Τρίτη (26/4) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο πλαίσιο του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι πως η ομάδα του βρίσκεται στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η ιστορία της Ρεάλ στον θεσμό δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη των Πολιτών.

“Αν πρέπει να ανταγωνιστούμε την ιστορία τους, δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Μιλάει από μόνο της. Θέλουμε να παίξουμε μαζί τους. Είναι μια ευκαιρία να βελτιωθούμε, θέλουμε να προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήστε να επιτεθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πριν από 10 χρόνια δεν θα βρισκόμασταν ποτέ εδώ. Το να φτάσουμε στον τελικό είναι πάντα ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα παίξουμε 11 εναντίον 11 και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Φυσικά, η Ρεάλ έχει παίκτες που έχουν βρεθεί σε τέτοια παιχνίδια πολλές φορές στο Champions League. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Δεν νομίζω ότι ούτε εγώ, ούτε ο Αντσελότι θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε τους ημιτελικούς. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στους παίκτες. Θα κάνουν τη διαφορά, και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα.

Όσο συνεχίζω ως προπονητής και μιλώ για τον εαυτό μου προσωπικά, δεν θα έχω ποτέ μια αποστολή εκτελεσμένη, καθώς υπάρχει πάντα ένας νέος στόχος να εκπληρώσω. Με τον σύλλογο, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Ο κόσμος θα πει αν η αποστολή ολοκληρώθηκε ή όχι”.

 

To Top