Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: “Και η Ρόμα ξόδεψε εκατομμύρια, αλλά δεν είναι στο Champions League”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέταξε το “καρφί” του για τον Ζοζέ Μουρίνιο και προσπάθησε να δικαιολογήσει με το παράδειγμα της Ρόμα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για μεταγραφές στη Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποτυχία του αποκλεισμού από τον τελικό του Champions League.

Η αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να προκριθεί στον τελικό του Champions League παραμένει ακόμα νωπή και θα αργήσει να ξεχαστεί από τους φίλους της ομάδας

Οι Πολίτες έχουν δαπανήσει περισσότερο από 1.000.000 ευρώ τη φετινή σεζόν στις μεταγραφές, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καλείται να απαντήσει για το τι έφταιξε και αποκλείστηκε η ομάδα, παρότι διαθέτει ένα πολύ ακριβό ρόστερ και συνάμα ενισχύθηκε από μεταγραφές.

Έτσι, ο Ισπανός κόουτς θέλησε να απαντήσει πετώντας το “καρφί” του στον Ζοζέ Μουρίνιο, την ομάδα του οποίου χρησιμοποίησε ως παράδειγμα.

“Για μένα δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά οι φίλαθλοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Ακόμα και η Ρόμα ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια, όμως δεν είναι στο Champions League”, δήλωσε ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ.

 

To Top