Γκουαρδιόλα: «Για να μείνω θα πρέπει να το αξίζω»

Την πορεία του αυτή τη χρονιά οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα για να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας τους στόχους.

Σκοπός είναι οι τίτλοι και η Μάντσεστερ Σίτι διψά για τρόπαια οπότε ο Γκουαρδιόλα θα προσπαθήσει να οδηγήσει εκεί την ομάδα. Αυτή η προϋπόθεση είναι που θα κρίνει το μέλλον του.

Άλλωστε, εάν καταφέρει αυτό θα μπορεί να έχει λόγο και για επέκταση του συμβολαίου του. Σε διαφορετική περίπτωση ο Γκουαρδιόλα δεν θα μπορεί να αιτηθεί τίποτα αφού δεν θα το αξίζει. Έτσι, τουλάχιστον βλέπει την τελευταία του χρονιά στους «πολίτες» ο Ισπανός τεχνικός και είναι απόλυτος πως είναι στο χέρι του τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο.

«Θα ήθελα να μείνω ακόμη περισσότερο εδώ, είναι μια ομάδα που αγαπώ, όμως θα πρέπει και να το αξίζω. Θα δείξει αυτή η χρονιά αν το αξίζω σύμφωνα με τους όρους της ομάδας και μέχρι πού θα φθάσει η Σίτι. Αυτό σκέφτομαι. Δεν έχω μιλήσει με τους ιθύνοντες. Άλλωστε, δεν με πίεσαν ποτέ, ούτε από την πρώτη μέρα δεν μου επέβαλαν όρους για τη συνεργασία μας. Ξέρω τους στόχους της ομάδας και αν δεν τα καταφέρω, τότε δεν θα αξίζω να μείνω. Επομένως, πρέπει να κερδίσω για να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου μου», υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής.

To Top