Γκουαρδιόλα για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν νοιάζονται για τους παίκτες»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε για μια ακόμη φορά τα παράπονά του για το πρόγραμμα των αγώνων της Premier League κάνοντας επίθεση στους υπευθύνους ότι δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση των παικτών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πρώτη σεζόν που ήρθα εδώ», είπε ξεκινώντας την απάντηση σε σχετική ερώτηση που του έγινε ενόψει του παιχνιδιού με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι δυσαρεστημένος με το παρατεταμένο και συνεχές πρόγραμμα αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος και δεν χάνει ευκαιρία να το εξωτερικεύει.

Η ομάδα του αγωνίζεται σε διάστημα μικρότερο των 40 ωρών έπειτα από την ήττα με 2-0 από την Γουλβς και σε αυτό το κομβικό σημείο της κούρσας του πρωταθλήματος, όλα επηρρεάζουν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι δεν νοιάζονται. Δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν την Premier League για να είναι καλά οι παίκτες. Στην πρώτη μου σεζόν εδώ, παίζαμε στο Άνφιλντ και σε λιγότερο από δύο ημέρες υποδεχόμασταν την Μπέρνλι.

Ό, τι και να λέω εγώ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ο Ζοσέ (Μουρίνιο) και ο Γιούργκεν (Κλοπ) έχουν πει το ίδιο. Κάθε σεζόν έχουμε τα ίδια. Αποφασίζει η τηλεόραση κι εμείς πρέπει να υιοθετούμε.

Πρέπει να προσέχω τους παίκτες μου και να ξέρω πως αισθάνονται. Πρέπει να έχουν φρέσκα πόδια. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορούν να επανέλθουν και πώς θα νιώθουν. Θα δούμε…», κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.

To Top