Γκουαρδιόλα: “Η Ίντερ με έχει εντυπωσιάσει, μπορεί να μας νικήσει στον τελικό”

Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται πανίσχυρη τη φετινή σεζόν και μετά από την κατάκτηση του τίτλου της Premier League (πέμπτος την τελευταία εξαετία) θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της με δύο ακόμα τίτλους, κάνοντας αρχικά το νταμπλ μέσω του Κυπέλλου Αγγλίας και εν συνεχεία το τρεμπλ μέσω του Champions League.

Μάλιστα, στον τελικό της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη εμφανίζεται ως το ξεκάθαρο φαβορί για να σηκώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο έχοντας απέναντί της την Ίντερ, που λογίζεται ως το απόλυτο αουτσάιντερ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επιχειρεί ωστόσο να προσγειώσει άπαντες μέσω συνέντευξής του.

“Άρχισα να βλέπω μερικά λεπτά από την Ίντερ, κάποιες καταστάσεις, και είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνουν όπως και η γλώσσα του σώματός τους.

Αφού τους είδα, επικοινώνησα με μερικούς φίλους μου στην Ιταλία για να ζητήσω τη γνώμη τους. Όλοι μου είπαν να είμαστε σε εγρήγορση επειδή βλέπουν πολύ σοβαρά τη μάχη του τροπαίου.

Το ήξερα ήδη και το αντιλήφθηκα ακόμα περισσότερα βλέποντας στιγμιότυπα της Ίντερ”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην “Gazzetta Dello Sport”, και πρόσθεσε με νόημα:

“Φυσικά μπορεί να μας νικήσει η Ίντερ. Έχουν ήδη κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο και εμείς δεν το έχουμε πάρει. Θέλουμε πάντως να παίξουμε καλυτερα για να μην ξανασυμβεί αυτό (σ.σ η απώλεια του τροπαίου το 2021, με τον χαμένο τελικό απέναντι στην Τσέλσι)”.

To Top