Γκουαρδιόλα: «Η αστυνομία με έψαξε αν κρύβω τον Πουτζδεμόν»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως η ισπανική αστυνομία έκανε έρευνες στο ιδιωτικό του αεροπλάνο για να διαπιστώσει αν κρύβει τον αυτοεξόριστο ηγέτη της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Γκουαρδιόλα έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και μάλιστα έχει ήδη κληθεί σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το πολιτικό μήνυμα που πέρασε φορώντας στο μπουφάν του μια κίτρινη κορδέλα.

Ισπανικά ρεπορτάζ ανέφεραν, μάλιστα, πως οι Αρχές της χώρας έψαξαν μέχρι και το ιδιωτικό αεροπλάνο του Γκουαρδιόλα στη Βαρκελώνη για να διαπιστώσουν αν κρύβει εκεί τον αυτοεξόριστο Καταλανό ηγέτη, Κάρλες Πουτζδεμόν, βοηθώντας τον να επιστρέψει. Άλλωστε, οι δύο άνδρες είναι γνωστό πως συνδέονται με φιλία.

Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε τις έρευνες που έλαβαν χώρα στη Βαρκελώνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και είναι δικαίωμά της να το κάνει. Η οικογένειά μου το είδε, είδε την αστυνομία να ψάχνει στο αεροπλάνο και αυτό ήταν όλο».

Πηγή: gazzetta.gr

To Top