Γκουαρδιόλα: «Η εποχή μου στη Σίτι δεν θα τελειώσει προτού πάρουμε το Champions League»

Ο αποκλεισμός της από τη Ρεάλ Μαδρίτης την περυσινή σεζόν αποτελεί μόνο μια από τις στιγμές της στο Champions League που Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελε να… σβήσει από τη μνήμη της. Άλλωστε, το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά είναι το μόνο που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει καταφέρει να «προσγειώσει» στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, μετρώντας μια ήττα σε τελικό, έναν αποκλεισμό σε ημιτελικό και τρεις σε προημιτελικούς, στα έξι χρόνια που ο Καταλανός βρίσκεται στο τιμόνι της.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, μετά τη διετή ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πολίτες, ο 51χρονος τεχνικός δήλωσε πως η… δουλειά του στον σύλλογο δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι να σκαρφαλώσει το ψηλότερο βουνό του διασυλλογικού ποδοσφαίρου.

«Το παραδέχομαι, είναι το τρόπαιο που θέλουμε και η εποχή μου στον σύλλογο δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν τον κερδίσουμε. Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ανανέωσα», δήλωσε αρχικά.

«Όσο είμαι εδώ θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι το τρόπαιο που δεν έχουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κατακτήσουμε. Αργά ή γρήγορα η Σίτι θα πάρει το Champions League», πρόσθεσε στη συνέχεια.

To Top