Γκουαρδιόλα: “Θέλω να μείνω και τη νέα χρονιά στη Σίτι”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως θέλει να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διανύει την τέταρτη σεζόν του ως προπονητής στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καταλανός τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τους “Πολίτες” και πρόσφατα διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία του με την αγγλική ομάδα.

Με δηλώσεις του ήρθε να επισημοποιήσει την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Αγγλία και την Σίτι, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ.

“Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου και η επόμενη θα είναι η πέμπτη. Ξέρετε, θέλω να μείνω και την νέα χρονιά εδώ. Μπορεί να είναι πολύς o καιρός όμως είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Δεν ξέρω αν αξίζω και νέο συμβόλαιο αλλά θα προσπαθήσω να μείνω. Έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε το μέλλον”.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει κατακτήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα FA Cup, 2 League Cup και δύο αγγλικά Super Cup.

To Top