Γκουαρδιόλα: “Σε ματς όπως με την Νότιγχαμ είναι καλύτερο να μη πω κάτι αλλά να πάω σπίτι και να έχω καλό ύπνο”

Λίγα μόλις 24ωρα μετά από το θριαμβευτικό πέρασμα από το Βόρειο Λονδίνο και την επιβλητική νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ, που την ανέβασε στην κορυφή της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι γκρεμίστηκε από αυτήν, αφού απέτυχε να πάρει το τρίποντο στο “Σίτι Γκράουντ”.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση έχοντας 23 τελικές (6 εντός εστίας) έναντι μόλις 4 της Νότιγχαμ (1 εντός εστίας) και ποσοστό κατοχής μπάλας στο 73%, όμως παρά τις πολλές φάσεις που έφτιαξαν δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα πάνω από μία φορά και τιμωρήθηκαν στο 84’, όταν δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από τον Γουντ. 

“Σε παιχνίδια όπως αυτά, είναι καλύτερα να μην πω κάτι αλλά να πάω σπίτι, να έχω έναν καλό ύπνο και από την επόμενη ημέρα να σκεφτώ το ματς που ακολουθεί. Όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, δίνουν τα πάντα”, τόνισε στο flash interview ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για να προσθέσει κατόπιν στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στην Νότιγχαμ για τον βαθμό που πήρε. Ήταν θαυμάσια η εμφάνισή μας, παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να σκοράρουμε.

Θα έπρεπε να ήταν 2-0 ή 3-0 υπέρ μας στο πρώτο μέρος, επιτρέψαμε ένα σουτ και αφήσαμε βαθμούς. Δεν ήταν η μέρα μας για να πάρουμε το ματς.

Σε αυτά τα παιχνίδια, όταν βάζεις το δεύτερο γκολ, έρχεται αμέσως μετά και το τρίτο γκολ. Θα πρέπει να κοιταχτούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες, χάσαμε απόψε πολλές καθαρές ευκαιρίες”.

To Top