Γκουαρδιόλα: “Τεράστια η ποιότητα του Χάαλαντ, θα σκοράρει την επόμενη φορά”

Οι χαμένες ευκαιρίες του Χάαλαντ στο Community Shield δεν προβληματίζουν τον Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του με την Λίβερπουλ και εξέφρασε την πεποίθησή του πως τα γκολ θα έρθουν για τον Νορβηγό.

Η σεζόν δεν άρχισε ιδανικά για την Μάντσεστερ Σίτι από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Αγγλίας γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Λίβερπουλ στο Λέστερ, για το Community Shield, και αυτό μπορεί να το συνυπογράψει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το θωρηκτό της επίθεσης των πολιτών εγκλωβίστηκε στις συμπληγάδες των Φαν Ντάικ και Μάτιπ ενώ όταν μπορούσε να σκοράρει δεν το έκανε, με αποκορύφωμα την ασύλληπτη ευκαιρία του στο φινάλε του αγώνα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δηλώνει από την πλευρά του ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

“Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ. Ήταν καλύτεροι στα πρώτα 15,20 λεπτά. Έπειτα κάναμε το παιχνίδι μας ενώ στα τελευταία 20 με 25 λεπτά ήταν ίδια η κατάσταση.

Ήμασταν πραγματικά καλοί, ακόμα και στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός για τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, για να προσθέσει τα εξής αναφορικά με τον Χάαλαντ:

“Είναι καλό για αυτόν να δει την πραγματικότητα σε μία νέα χώρα και σε ένα νέο πρωτάθλημα αλλά ήταν εκεί. Απλά δεν σκόραρε. Έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει.

 

To Top