Γκουαρδιόλα: «Το όνειρο μου είναι να ζήσω ξανά την κατάκτηση του Champions League»

Στις «μάχες» με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στο πολυπόθητο στόχο της κατάκτησης του Champions League στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του πριν τον πρώτο προημιτελικό της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στους Βαυαρούς.

Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε με τη λέξη «πολύ» στο ερώτημα για το πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει τον τίτλο με τα «μεγάλα αυτιά» με τους Πολίτες και συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ απέναντι σε μια ελίτ ομάδα στη Μπάγερν Μονάχου. Δεν θα το θεωρήσουμε δεδομένο. Πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια ξεκινώντας από αύριο» ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου προπονητή.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά και στον Μάικλ Τζόρνταν για τους τίτλους ΝΒΑ που κατέκτησε: «Το ερώτημα γίνεται κάθε σεζόν. Προσπαθούμε κάθε σεζόν. Οι ομάδες που αντιμετωπίζεις είναι επίσης καλές και θέλουν να κερδίσουν επίσης. Το όνειρό μου είναι να το ζήσω ξανά. Θέλουμε να προσπαθήσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κερδίσουμε. Ο Μάικλ Τζόρνταν κέρδισε έξι τίτλους ΝΒΑ, πόσα χρόνια έπαιξε; 16.»

To Top