Γκουαρντιόλα: «Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο κάναμε λάθη»

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης χθες στο «Ετιχαντ» και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί φέτος στις 28 Μαΐου στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο β’ μέρος:

«Ήταν ένα σπουδαίο ματς με δύο ομάδες που έχουν ποιοτικούς παίκτες με εκπληκτική προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Νικήσαμε, θα πάμε να ξεκουραστούμε, ακολουθεί το ματς με την Λιντς και κατόπιν ταξιδεύουμε στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα. Για να κερδίσεις αυτή τη διοργάνωση, από τη μικρή εμπειρία μου, θα πρέπει να ξεπερνάς καταστάσεις που σου φέρνει στο δρόμο σου το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Καταλανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 ή 2-0 ή 3-0, θα πρέπει να αποδώσεις καλά και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε πραγματικά καλά στο πρώτο ματς και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Το θέμα όμως είναι να έχεις σταθερότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά καλοί, αλλά στην επανάληψη κάναμε λάθη. Τώρα θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

To Top