Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι προσέχει τον Χάαλαντ όλο το 24ωρο»

Η ιατρική ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε φόρμα, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Χάαλαντ, ο οποίος ήρθε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν, έχει σκοράρει 45 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Σίτι, που αποτελεί ρεκόρ μίας σεζόν για οποιονδήποτε παίκτη της Premier League.

Υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με την φυσική κατάσταση του Χάαλαντ πριν από τη μεταγραφή του, αφού έχασε 16 παιχνίδια λόγω τραυματισμού στην Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν, αλλά ο Νορβηγός διεθνής έχασε μόνο τέσσερις για τη Σίτι αυτή τη σεζόν.
“Είναι τόσο απαιτητικό, με διατροφή, ξεκούραση, ύπνο, φαγητό. Ξέρουμε ότι πρέπει να τον προσέχουμε γιατί είναι τόσο μεγάλος. Οι φυσιοθεραπευτές τον φροντίζουν· του κάνουν μασάζ στην πλάτη, στους ώμους, στους τένοντες, τα πάντα. Δουλεύει τόσο πολύ χρόνο μέσα στο προπονητικό κέντρο, πολύ περισσότερο από ό,τι στο γήπεδο. Σήμερα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι παίκτες προπονούνται περισσότερο στα…παρασκήνια παρά στο γήπεδο.»

To Top