ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουαρντιόλα: «Ντροπή. Τα ισπανικά ΜΜΕ δεν έδειξαν τι πραγματικά έγινε χθες στην Καταλονία»

Κριτική στην απόφαση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα η οποία αποφάσισε να παραταχθεί κανονικά η ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι με την Λας Πάλμας άσκησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Γκουαρντιόλα ήταν ξεκάθαρος για το ποια θα έπρεπε να ήταν η απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

«Εγώ δεν θα έπαιζα καθόλου το παιχνίδι αυτό. Εάν το παίξεις το παιχνίδι αυτό, το κάνεις κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες με ό,τι αυτό σημαίνει. Υπάρχουν περισσότεροι από 800 άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί. Οι άνθρωποι αυτοί πήγαν απλώς να ψηφίσουν και όχι να ληστέψουν μια τράπεζα. Αλλά ο Ραχόι δεν απαντά σε ερωτήσεις και θα ακούσει κανέναν. Εκείνοι, και αυτός έστειλαν 800 άτομα στο νοσοκομείο», ανέφερε και συνέχισε:

«Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Έσπασαν τα δάκτυλά σε ένα κορίτσι που πήγε να ψηφίσει. Και τα ΜΜΕ τα οποία δεν μετέδωσαν τίποτα από όλα αυτά στην πραγματική τους έκταση ήταν μόνο τα ισπανικά. Όλος ο κόσμος είδε εικόνες. Βίντεο. Τα ισπανικά ΜΜΕ όμως δεν θα δείξουν τίποτα».

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για τον Πικέ… «Ο Πικέ; Μπορείτε να συμφωνήσετε μαζί του ή όχι. Αλλά ο Πικέ είναι ένας τολμηρός τύπος»!

To Top