ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: «Δάκρυσα στο 3-0 με την Μόλντε! Ο Παντελίδης έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο»

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για τον Σάββα Παντελίδη, τις viral δηλώσεις του για το «Χαριλάου» αλλά και για τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τη δήλωση του ότι «το να σκοράρεις στο Χαριλάου είναι πιο ωραίο και από το… σ&ξ»:

«Καταρχάς την ακούω συνέχεια αυτή τη δήλωση και ανατριχιάζω και για το «Άρης-Άρης» που ακούγεται από πίσω κυρίως. Αν δεν ήταν ζωντανά θα το «χόντρυνα» περισσότερο. Το «συμμάζεψα» όσο περισσότερο μπορούσα. Και ο δημοσιογράφος και εγώ κοιτούσαμε τον κόσμο με αυτό το σύνθημα. Η απάντηση ήρθε αυθόρμητα.

Δεν υπήρχε πιο όμορφο πράγμα από το να σκοράρω γι’ αυτήν την ομάδα σε αυτό το γήπεδο. Με σταματούν στο δρόμο πλέον Αρειανοί και μου το λένε. Ακόμα και άλλοι οπαδοί συμφωνούν μαζί μου και μου το λένε. Δεν το έχω μετανιώσει».

Για το ματς με τη Μόλντε:

«’Ηταν απίστευτο. Και το πρώτο γκολ που πανηγύρισα τρελά αλλά και το 3-0. Εκεί συγκινήθηκα, δάκρυσα. Αλλιώς είναι να παίζεις ποδόσφαιρο κι αλλιώς να το ζήσεις απ’ έξω. Δεν μπορείς να το ζεις απ’ έξω. Ήμουν όλη την ώρα όρθιος. Παρότι αποκλειστήκαμε, γουστάραμε με αυτό το ματς. Κάθε φορά γίνομαι όλο και πιο Άρης.

Έβλεπα τους Νορβηγούς που παραμιλούσαν με την ατμόσφαιρα παρά την πρόκρισή τους. Ο προπονητής μιλούσε πρώτα για την ατμόσφαιρα και τον Άρη και μετά για την πρόκριση της ομάδας του».

Για τη συγκίνησή του στο τρίτο γκολ:

«Είναι επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Προσπαθείς να συγκρατείς την αγάπη σου για μια ομάδα. Αλλά εκείνη τη μέρα είχα κόσμο που με χαιρετούσε πιο πριν και μου μιλούσαν μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ αλλά δεν γινόταν. Ήθελα να πηδήξω μέσα στο γήπεδο».

Για τη συγκίνηση του Παντελίδη:

«Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Ο Παντελίδης άλλαξε το επίπεδο του Άρη. Πέτυχε τους στόχους της ομάδας. Είναι προπονητής που δέθηκε πολύ με την ομάδα και τον κόσμο. Σας το λέω γιατί έχω πιει… πολλούς καφέδες μαζί του. Κανονικά ένας προπονητής δεν πρέπει να δένεται με την ομάδα αλλά είμαστε άνθρωποι».

Για το μέλλον του Άρη:

«Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει μία Μόλντε με παιχνίδια στα πόδια της και αυτόν ανέτοιμο. Αν τη βρίσκαμε στην 3η αγωνιστική θα ήταν 3-0 και εδώ και εκεί».

Για το 3-0 της Νορβηγίας:

«Στα λάθη φάνηκε η κούραση των παικτών από το ταξίδι, ο διαφορετικός τάπητας. Ο πλαστικός τάπητας πρέπει να απαγορευτεί. Είναι επικίνδυνος για έναν παίκτη. Η αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή μετά σε κανονικό χόρτο είναι δύσκολη».

Για το «γούρι» που είναι καθώς το Yellow Radio τον φιλοξένησε πέρυσι 24 Αυγούστου πριν την πρεμιέρα με Λαμία:

«Μακάρι να κερδίσουμε και αύριο. Τον ΟΦΗ πρέπει να τον προσέξουμε. Πρέπει ο ΟΦΗ από το 1ο λεπτό να καταλάβει ότι ήρθε για να φύγει! Δεν πρέπει να μείνουμε στη Μόλντε. Είναι κάτι καινούργιο το πρωτάθλημα».

To Top