ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Εμείς σαν οπαδοί του Άρη ζητάμε 50-50 από τη διαιτησία”!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και του Άρη, αλλά και του Πανσερραϊκού μίλησε για το αυριανό παιχνίδι των δυο ομάδων. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Ένα σχόλιο για τον αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό:

Φαβορί είναι ο Άρης και όχι μόνο με τον Πανσερραϊκό, γενικώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα με την αλλαγή του προπονητή έδειξε ψυχολογία και πήρε την ισοπαλία με την Παναχαϊκή που ήταν σημαντικό για την ομάδα, όλοι θέλουν να ξανά δείξουν και οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και θα το προσπαθήσουν.

Γίνανε πολλές αλλαγές και με τον προπονητής που πήρανε, δουλεύει πολύ με τους παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και η διοίκηση έδειξε ότι έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουν το στόχο τους.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Οπού και να παίζει ο Άρης είναι σαν να παίζει στην έδρα του και με τον κόσμο του, θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί η ψυχολογία θα είναι ανεβασμένη, θέλει υπομονή γιατί φέτος ο Άρης είναι πιο σταθερός σαν ομάδα και δείχνει άλλη εικόνα στο γήπεδο, αν το δείξει αύριο και αυτό και να πετύχει γρήγορα γκολ και να μην δεχτεί θα πάρει εύκολα τους 3 βαθμούς.

Ο κόσμος θα είναι στο πλάι του όπως πάντα, σε ένα ωραίο γήπεδο με καλούς φίλαθλους του Πανσερραϊκού και πολύ φιλόξενους.

Ένα σχόλιο για Μπαστακό και Χαντί:

Θα βοηθήσουν τα παιδιά και το πιστεύω άλλωστε τώρα ήρθαν στην ομάδα και θέλουν να εγκλιματίσουν και θα τους βοηθήσουν και οι συμπαίκτες τους και πρέπει να  καταλάβουν τώρα που είναι νωρίς, σε ποια ομάδα ήρθαν, θα βοηθήσουν  να πετύχει τον στόχο του γρήγορα ο Άρης και δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος.

Για την διαιτησία:

Είναι μια πονεμένη ιστορία για τον Άρη, ζητάμε και εμείς σαν οπαδοί το 50-50, δεν γίνεται μια τέτοια ομάδα να μην το έχει και να έχει κόντρα τη διαιτησία και αυτό γινόταν από τότε που ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής στον Άρη.

Πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία του ο Άρης, αλλά υπάρχουν κάποια σφυρίγματα που είναι δύσκολό να κρατηθείς και κάποια παιχνίδια που τα παλεύεις και δεν σε αφήνει η διαιτησία για να τα πάρεις, αυτό πρέπει να το καταλάβει η διοίκηση και να το προσέξει. Οι Αρειανοί είμαστε περήφανοι και θέλουμε απλά το 50-50 δεν θα θέλαμε να παίρνουμε παιχνίδια με την διαιτησία.

Για το αν βλέπει τόσο ψύχραιμα τους αγώνες του Άρη σαν οπαδός πλέον:

Όσο ήμουν παίκτης ήμουν πιο ψύχραιμος τώρα σαν οπαδός δεν είμαι και τόσο, έχω βρίσει παίκτη που δεν το περίμενα ποτέ και έχω κλείσει τηλεόραση και ραδιόφωνο, θα είμαι στις Σέρρες για το παιχνίδι γιατί πρέπει να είμαι.

Αν μπορεί να εμποδίσει κάτι τον Άρη να μην ανέβει φέτος:

Η ομάδα δείχνει σύνολο φέτος, έχει μια καλή εικόνα, φαίνεται ότι είναι μια οικογένεια, δεν φοβάμαι ότι δεν θα ανέβει ο Άρης φέτος.

To Top